Musiikki-päiväkirjan ensimmäinen luku

Noniin, tässä se nyt on. Oma blogi ja ensimmäinen postaus. Mitäs ihmettä 😁. Tämän idean nopea siiville nousu yllätti itsenikin. Aamulla keksin alkaa kirjoittaa päiväkirjaa blogin muodossa ja iltaan mennessä oma blogi jo auki.


Aamulla hetken netissä kouluja selailtuani, avasin kännykän muistiinpano-sovelluksen, nimesin uuden muistiinpanon: Musiikkiunelma-päiväkirja. Kirjasin päivämäärän ja aloin vuotamaan ajatuksia ja tunteita:

"Aloin katselemaan koulutuksia. Mahassa tuntuu ihana kutkuttava vatsankääntävä jännitys, kun löysin, että ihan lähellä voisi opiskella Musiikin perustutkinnon. Ammattinimike Muusikko. Ai että…tuntuu mukavalta makustella tuota sanaa.

Kun kerroin ystävälle, se sano, että olis ihan mun juttu. Niinpä. Siltä se oikeesti tuntuu. Lapsesta asti ollut haave. Sanoin lapsena, että haluan isona laulajaksi, mutta eteenpäin sysäävä kannustus puuttui. Epävarmana, ujona lapsena ei itsestä löytynyt itsevarmuutta ja vahvuutta lähtä kohti niinkin isoa ja jotenkin tosi näkyvää haavetta. Pikkuhiljaa aloin itsekin uskomaan, ettei musta ole siihen ja mua ei ole tarkoitettu siihen. En osaa, enkä ole, enkä koskaan voi olla tarpeeksi hyvä. Mutta, kun tuota haavetta on kantanut nyt ainakin 20 vuotta, niin pitäsköhän sitä alkaa jo ruokkimaan."

Tästä fiilistenpurkauksesta sain inspiksen kirjoittaa päiväkirjaa nettiin. Olen aina kaivannut kuulla samankaltaisia kokemuksia ja haaveita muilta, vertaistukena. Koittanut etsiä netistä kokemuksia ja tuntemuksia siitä, kun on lähdetty pyrkimään kohti musiikillisia unelmia. En itse ole sellaisia löytänyt, mutta jospa tämä minun haaveiluni voisi olla samalla jollekin myös kokemus vertaistuesta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Häpeä omasta unelmasta

Ensimmäinen julkinen esiintyminen

Biisisukellus: Vesala - Sinuun minä jään