Hetkonen...Ladataan aikaa blogille

 Pariin viikkoon en oo ehtinyt antamaan ajatustakaan blogille, kun oon tehnyt duunia yritykseni toiminnan päättämiseksi. Ei kuitenkaan hetkeäkään kulu ajattelematta laulujuttuja ja musiikkia. Ja onnekseni sain tietää, että meidän lauluryhmä järjestyy syyslukukaudelle. Oli pienestä kiinni, ettei olisikaan järjestynyt, kun kaikki entiset ryhmäläiset ei pääse enää osallistumaan. Ensi maanantaina pääsee taas palaamaan siihen ihanaan harrastukseen!

Maanantaina alkaa myös Saara Aallon laulu bootcamp, johon osallistun. Kyseessä on siis 'Parempi lauluääni 2 kuukaudessa' -bootcamp ja aion sitoutua siihen täysin. Kahden kuukauden aikana saan viikottain mailiin treenikalenterin, mikä sisältää ohjeet mitä tehdä milloinkin. Eli treenataan ihan tosissaan. Ajattelin ottaa videota lähtötasosta, jotta kuulisi omaa kehitystä, joka entisestään motivoisi jatkamaan treenejä. Tästä matkasta tulen myös varmasti päivittelemään tänne.

Uutta hyvää musiikkiakin on tullut ulos, mitkä on jäänyt soimaan repeatilla omille soittolistoille. Nelli Matula palasi tauolta uuden upean biisin kanssa Sä voitit jo, missä on Nellille tyypillinen menevä fiilis ja tosi tarttuva sävel. Toisena nostona Mirellan uusi biisi Löytää mut. Viides single tältä tuoreelta artistilta, ja edelleen aivan läpimurtokamaa. Mirellalla on aivan käsittämätön ääni ja biisit todellakin päästää näyttämään hänen taitonsa.

Tästä kaikesta todella motivoituneena koitan saada pian hommat purkkiin, jotta pääsen omiin musiikki suunnitelmiin kiinni ja saan antaa 100 % pelkästään sille. Siihen asti...

Laulamisiin ♪

Kuva Ary setyobudi Pixabaystä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen julkinen esiintyminen

Häpeä omasta unelmasta

Biisisukellus: Vesala - Sinuun minä jään